Wij maken gebruik van Miha Bodytec. Dit is een ultramoderne methode van trainen middels EMS(ElectroMyoStimulation).

Tijdens het trainen krijgt het lichaam impulsen, dit zorgt er voor dat de spieren zich gaan aanspannen. Door verschillende oefeningen uit te voeren, zal je een weerstand ervaren die op ieder niveau is af te stemmen. 

Kort, maar krachtig!

Een reguliere Bodytec training duurt maximaal 20 minuten, dus het is ideaal voor mensen met een drukke agenda. Binnen een half uur kan je weer buiten staan en heb je het gevoel en de resultaten alsof je twee tot drie uur in de sportschool hebt staan zwoegen. 

Speciale kleding

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. Wij raden je aan om binnen sportschoenen te dragen. Je kunt je omkleden in de kleedkamer. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Niveau

Iedere training wordt afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Zo kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien. Met de Miha Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.

Lichamelijke klachten?

Bij iedere training is een personal trainer of een fysiotherapeut aanwezig, zij zijn gespecialiseerd in het geven van EMS trainingen en het behalen van persoonlijke lichamelijk doelen. Daarnaast heeft het een enorm positief effect bij mensen met verschillende lichamelijke klachten, rugklachten in het bijzonder. 

 

Video


 

Nieuwsgierig geworden?