FC Oss stelt Ossenaar Tom van der Linden aan als fysiotherapeut

OSS | FC Oss is geslaagd in de zoektocht naar een nieuwe fysiotherapeut. Ossenaar Tom van der Linden start na de winterstop als vervanger van de vertrokken Loek Herberts.

Herberts was de afgelopen vier jaar werkzaam als fysiotherapeut en verzorger van het eerste elftal van de Osse voetbalclub. Hij maakte enkele weken geleden bekend te stoppen met zijn functie bij FC Oss en gaat fulltime aan de slag bij de praktijk waar hij al werkte.

Van der Linden neemt de functie van Herberts vanaf 1 januari 2016 over. Van der Linden is een geboren Ossenaar en begon onlangs, na het afronden van zijn opleiding tot fysiotherapeut, samen met zijn vader Cees van der Linden een nieuwe praktijk voor fysiotherapie. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie bij FC Oss: “Ik heb er enorm veel zin in. Het is altijd mijn ambitie geweest om te werken in het betaald voetbal, dat het nu zo snel gaat is alleen maar mooi. Ik heb zelf bovendien nog in de jeugdopleiding van TOP Oss gespeeld en ken de club dus goed. Het lijkt allemaal te kloppen.”

FC Oss-directeur Peter Bijvelds is verheugd met de aanstelling van Van der Linden: “Ik ben blij met Tom als nieuw lid van ons team. Hij is een ambitieuze Osse fysiotherapeut met voetbalknowhow. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”