Middels fysiotherapie verhelpen wij de pijn in uw schouder in onze praktijk in Oss. Schouderklachten ontstaan vaak nadat u valt of uw schouder veel overbelast. Bij Van der Linden Fysiotherapie in Oss hebben wij een fysio die schouderspecialist is. Hij/zij weet veel van de gewrichten in uw schouders af. In een gesprek met u komt de therapeut erachter waardoor de pijn ontstaat. Samen met u stelt onze fysiotherapeut een behandelplan op voor de schouderklachten die u heeft.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen

Waarom kiezen voor onze Fysio?

Ervaren therapeuten

Opgeleide therapeuten

Volledig ingerichte kliniek

Bij ons krijgt u professionele fysiotherapie voor uw schouder in Oss

De schouderspecialist uit Oss behandelt uw schouder met fysiotherapie. Deze zet zich maximaal in, zodat uw schouderpijn zo snel mogelijk wegtrekt. Indien uw schouder een beetje vastzit, is manuele therapie een goede optie. Tijdens deze therapie beweegt de fysio uw gewrichten heel snel. Hierdoor ontstaat er meer ruimte, waardoor uw gewrichten weer soepeler worden. Er is een kans dat met deze vorm van fysiotherapie in Oss de pijn in uw schouder verdwijnt.

Onze schouderspecialist uit Oss behandelt uw schouderpijn optimaal

Bespreek duidelijk met de fysio nabij Berghem voor welke behandelingen u openstaat. Zo weet de schouderspecialist uit Oss hoe hij/zij uw schouder wel en niet mag behandelen. Geef het ook aan als u meerdere lichamelijke klachten heeft. Op deze manier besteedt de therapeut tijdens de fysiotherapie in Oss aandacht aan uw schouder en aan andere lichaamsdelen die pijnlijk zijn.

Maak een afspraak bij onze fysiotherapiepraktijk

Neem contact met ons op in Oss en plan vandaag nog een afspraak met onze schouderspecialist in. Onze fysiotherapeuten denken graag met u mee over een juist behandelplan. U bereikt ons per e-mail via info@vanderlindenfysiotherapie.nl of bel naar 06-15168021. Samen werken we aan uw herstel, zodat u binnen korte tijd een pijnvrije schouder heeft.