Heeft u al een tijd last van stroevere gewrichten, dan is het wellicht een goed idee om deze te laten kraken bij onze fysiopraktijk in Oss. Dit gebeurt vooral als u manuele therapie ondergaat. De manueel therapeut manipuleert als het ware uw gewrichten. Dit betekent dat onze therapeut in Oss uw gewrichten snel beweegt, waardoor deze kraken. Uiteindelijk merkt u dat uw gewrichten een stuk soepeler bewegen dan voor de behandeling.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen

Waarom kiezen voor onze Fysio?

Ervaren therapeuten

Opgeleide therapeuten

Volledig ingerichte kliniek

Bij ons laat u uw gewrichten kraken en traint u eventueel uw spieren in Oss

Van der Linden Fysiotherapie heeft verschillende behandelingen voor u. Tijdens een intakegesprek komt u erachter welk traject voor u het beste is. Als uw rug vastzit, waardoor u deze minder goed beweegt, is kraken wellicht de optie voor u. Vaak merkt u na één behandeling al veel vooruitgang. Onze manueel therapeut pakt de pijnpunten die u heeft met harde hand aan, waardoor deze therapie zeer effectief werkt.

Wij verhelpen uw klachten als u een afspraak bij ons inplant

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het kraken van uw gewrichten in onze praktijk in Oss. Onze ervaren, opgeleide therapeuten horen graag waar u last van heeft en waar dit vandaan komt. Plan een afspraak met ons in door te e-mailen naar info@vanderlindenfysiotherapie.nl of door te bellen naar 06-15168021. Wij voorzien u graag van de juiste fysiotherapie.