Wanneer u uw voorste kruisband scheurt, is revalidatie in onze fysiopraktijk in Oss een belangrijk onderdeel van uw herstel. Het letsel aan uw voorste kruisband is een heel zware blessure die onze fysio uit Oss op maat behandelt. Voor u is het belangrijk dat u dit revalidatietraject niet onderschat én heel serieus neemt. Vaak zijn de behandelingen intensief en duurt het herstel minstens een jaar. Onze fysiotherapeuten zetten zich maximaal voor u in, zodat u optimale prestaties behaalt bij Van der Linden Fysiotherapie.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen

Waarom kiezen voor onze Fysio?

Ervaren therapeuten

Opgeleide therapeuten

Volledig ingerichte kliniek

Jongen aan het werk in de gymzaal

Het herstel van uw voorste kruisband staat bij de fysio uit Oss centraal tijdens uw revalidatie

Als u veel sport, bijvoorbeeld voetbalt of rugbyt, bestaat de kans dat één van uw kruisbanden scheurt. Dit letsel heeft verscheidene oorzaken. Zo zorgt een verdraaiing van de knie of de overbelasting van dit lichaamsdeel er al voor dat u kans loopt op een scheur in uw kruisbanden. Het is van belang dat u hierna zo snel mogelijk met onze fysio’s een afspraak maakt. Tijdens een intakegesprek bepaalt de therapeut met u hoe uw behandelplan eruitziet voor de komende maanden. De revalidatie van uw voorste kruisband zal een heftig traject zijn met onze fysio uit Oss, maar het is zeker de moeite waard. Hoe eerder u begint, hoe beperkter het letsel blijft.

Train gedurende uw behandelingen ook uw spieren

Het is een valkuil dat u tijdens uw revalidatietraject de rest van uw lichaam niet meer traint. In onze volledig ingerichte praktijk maakt u gebruik van verschillende sportapparaten. Zo doet u bijvoorbeeld aan intensieve training van uw romp, waardoor de kans op andere blessures bij u zeer verkleint. Deze trainingen voert u uit in de maanden dat u met de fysio uit Oss bezig bent met de revalidatie van uw voorste kruisband. Zodra dit letsel verleden tijd is, beweegt én sport u met sterke spieren.

Benader ons voor persoonlijke begeleiding tijdens de revalidatie

Bel naar 06-15168021 of stuur een e-mail naar info@vanderlindenfysiotherapie.nl en plan een afspraak met één van onze fysiotherapeuten in. De fysio uit Oss vertelt u hoe de revalidatie van uw voorste kruisband eruitziet voor de komende maanden. De therapeuten uit ons team zetten zich maximaal in, zodat we samen met u veel in korte tijd bereiken.