Tijdens de revalidatie bij onze fysiopraktijk in Oss richten wij ons op het verminderen van uw tijdelijke of langdurige lichaamsletsel. Van tevoren bespreekt één van onze fysiotherapeuten met u wat uw lichamelijke aandoening is en hoe deze ontstond. Lichamelijk letsel heeft voor uw dagelijkse bezigheden waarschijnlijk vervelende gevolgen. Daarom helpt ons team uit Oss u graag tijdens een traject met uw revalidatie.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen

Waarom kiezen voor onze Fysio?

Ervaren therapeuten

Opgeleide therapeuten

Volledig ingerichte kliniek

Ga voor uw revalidatie naar onze fysiopraktijk in Oss

Als u een operatie heeft gehad, is de kans aanwezig dat u hiervan moet revalideren. Dit komt regelmatig voor na een operatie aan onder andere de knie, rug, schouder of enkel. Bij Van der Linden Fysiotherapie behandelt een fysio bijvoorbeeld uw enkel, maar soms heeft u een langer revalidatietraject nodig. Onze fysiotherapeuten zetten zich optimaal voor u in tijdens dit traject. Als u in Oss woont, kunt u bij ons de revalidatie volgen. Voor fysio en revalidatie zijn inwoners van Lith en andere omliggende plaatsen ook welkom in onze praktijk!

Neem vandaag nog contact met ons op

Bel naar 06-15168021 of stuur een e-mail naar info@vanderlindenfysiotherapie.nl en plan een intakegesprek in met één van onze fysiotherapeuten. Wij zijn open over onze tarieven, zodat u de juiste verwachtingen heeft van de eventuele kosten die u maakt. Informeer bij uw zorgverzekeraar van tevoren of zij de behandelingen (deels) vergoeden.