Als u een fervent sporter bent, is de kans groot dat u meerdere keren in het jaar behoefte heeft aan sportfysiotherapie in onze praktijk in Oss. Onze opgeleide fysiotherapeuten werken in de fysiopraktijk én als ervaren fysio in het betaalde voetbal. Middels de fysiotherapiebehandeling in Oss zorgen we er samen voor dat uw sportblessure verdwijnt. Dit gebeurt onder meer door speciale oefeningen en een behandelplan op maat.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen

Waarom kiezen voor onze Fysio?

Ervaren therapeuten

Opgeleide therapeuten

Volledig ingerichte kliniek

Middels de persoonlijke sportfysiotherapie in Oss sport u binnen korte tijd weer klachtenvrij

Sommige sporten zijn heel blessuregevoelig, waardoor u al snel een blessure oploopt. Denkt u hierbij onder meer aan een hardloopblessure of aan een blessure van het voetbal. Elke sportblessure onderzoekt één van onze fysiotherapeuten uit Oss grondig. Samen met u gaan we terug naar de oorsprong van uw lichamelijke klachten. Hoe eerder wij uw pijn behandelen tijdens sportfysiotherapie in Oss, des te sneller u weer pijnvrij sport.

Wij adviseren u ook over de verantwoordelijke manier van trainen

Vakkundige sportfysiotherapie in Oss is ook een goede optie als u op zoek bent naar een schouderspecialist. Een sportblessure uit zich namelijk bij sporters als u in Oss veel in pijn aan de schouder, nek, enkel en rug. De fysiotherapeut uit Oss die u behandelt, voorziet u ook van deskundig advies. Zo sport u in de toekomst nog verantwoorder in Oss, waardoor de kans op een sportblessure veel kleiner wordt.

Neem snel contact met ons op en plan direct een afspraak in

Maak als u lichamelijke klachten heeft een afspraak voor sportfysiotherapie bij Van der Linden Fysiotherapie in Oss. U neemt contact met ons op door te bellen naar 06-15168021 of stuur een e-mail naar info@vanderlindenfysiotherapie.nl. Met behulp van onze fysiotherapeuten uit Oss verdwijnt uw sportblessure binnen een korte tijd!