Als u vaak voetbalt, is de kans groot dat u met een voetbalblessure onder behandeling gaat bij onze fysiopraktijk in Oss. Onze fysiotherapeuten werken in de praktijk én als fysio in het betaalde voetbal. Hierdoor is Van Der Linden Fysiotherapie de geschikte praktijk als u een blessure oploopt tijdens deze sport.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen

Waarom kiezen voor onze Fysio?

Ervaren therapeuten

Opgeleide therapeuten

Volledig ingerichte kliniek

Onze fysiotherapeuten behandelen uw voetbalblessure in Oss

Voetbal is één van de zeer blessuregevoelige sporten. Als u voetbalt, is het van belang dat u de verschillende technieken van de sport onder de knie heeft. Deze technieken zorgen ervoor, samen met een topconditie en veel spierkracht, dat u de sport goed uitoefent. Toch is de kans op een blessure groot als u voetbalt, doordat het een contactsport is. Op het veld komt u tegenstanders tegen, waardoor u soms plotse bewegingen maakt. Als u voelt dat u een voetbalblessure oploopt, stop dan met sporten en maak snel een afspraak bij onze fysiopraktijk nabij Berghem, omgeving Oss. Zo voorkomt u erger letsel.

Als u toch te lang doorloopt met een blessure helpen wij u ook

Misschien verergert uw blessure snel of loopt u er toch te lang mee door. In sommige gevallen is er een kans dat tijdens voetbal uw kruisband scheurt. Dit is heel vervelend, maar wij behandelen een kruisband tijdens de revalidatie die past bij uw toestand. Door onze deskundigheid en maximale inzet in Oss, verdwijnt uw voetbalblessure én doet u zo snel mogelijk weer mee aan de sport.

Maak een afspraak bij onze fysiopraktijk

Plan een afspraak bij ons in Oss in voor de behandeling van uw voetbalblessure. Onze fysiopraktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Kijkt u van tevoren wel goed of u ook behandelingen bij de fysio in uw zorgverzekering hebt. Neem contact met ons op en bel naar 06-15168021 of stuur een e-mail naar info@vanderlindenfysiotherapie.nl.